Dag 11, Hue–Hoi An

Da der åbenbart står i mine stjerner, at ferie er lig med feber, så vågner jeg naturligvis denne morgen med høj feber. Det er den sædvanlige omgang rosen der trænger sig på, med det resultat at Vibse må tage sig af pakkeriet, mens jeg bare ligger og har ondt af mig selv. Der bliver ikke noget morgenmad, da jeg ikke kan og Vibse ikke vil alene. Det er jo perfekte omstændigheder til en 4½ times busrejse, som iøvrigt i Danmark ville kunne gøres på 2 timer, hold da helt kæft hvor kører de bare langsomt hernede. Undervejs stopper bussen og chaufføren siger at der 2 minutters pause, hvis nogen skal på toilettet, 35-40 minutter senere ruller vi igen, de må have en anden tidsfornemmelse end os (og så lige i dagVred smiley). Vibse siger at der pænt på vejen, men jeg ser ingenting, så det må jeg tage hendes ord for. Da vi endelig rammer busstationen i Hoi An kan vi kun forgæves spejde efter vores chauffør, vi har endda bedt dem på hotellet i Hue om at checke om det var i orden. Da vi har ventet i 2o minutter  i ulidelig hede, må jeg finde telefonen frem og ringe til den lokale agent og spørge, om vi bliver hentet eller hva’. En spinkel kvindestemme undskylder og siger vi bliver hentet om 5 minutter, så ti minutter efter bliver vi hentet, der var den tidsfornemmelse igen. Vi har så senere erfaret, at vi kunne have taget en taxa for ca 15kr.

_MG_3973

Resten af dagen går for mit vedkommende med absolut ingenting, Vibse vover sig ud på en gåtur, hun havner dog ude på stranden i stedet for inde i byen. På et tidspunkt møder hun en tysker på motorcykel, der er faret vild, og da de jo sådan er lidt i samme båd, så får de, ved hjælp af et kort Vibse har, og en af de indfødte, forklaret vejen tilbage. Tyskeren tilbyder Vibse en plads på bagsædet, hvilket hun siger ja tak til, så nu har hun også prøvet at sidde bag på en motorcykel i Vietnam.

billeder fra Vibse’s gåtur
_MG_3985_MG_3990_MG_4006_MG_4012
Tænder er det nye sort her

_MG_4014
En tysker set bagfra

Så bliver det ellers bare til en burger fra roomservice, og så er den dag gået.

Godnat og sov godt
Vibse og Michael

This entry was posted in Vietnam.

2 comments to Dag 11, Hue–Hoi An

  1. christina1977 siger:

    Her kan der “siges” en masse men vælger at sige “Ååååh nej, ikke igen, burde forbydes når der holdes ferie men så er det godt du har helgarderet dig og fået medicin med” ;0)
    Smuk natur du er gået glip af daddy og havde far ikke lagt sig mor, havde du ikke haft muligheden for køre på motorcykel med en fremmed tysker he he.
    Super flot hotel værelse du i det mindste har “nydt”. God hurtig bedring!

  2. Linda Timm siger:

    altså far…. så er det godt I har medicin med, ik?! 🙂 Rigtig god bedring! Og mor – lad nu være med at være en kylling og se at komme ned og spise og mere ud at opleve selv om at det er alene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *