Dag 25–Lake Tekapo

 

I dag sov vi længe, den var i hvertfald over 8 før jeg stod op. Vi havde ikke så meget på programmet i dag, og det var godt, for jeg var bagud med to dages blogindlæg. Det tog lidt tid at få overstået skriveriet, og klokken var henad 12 før vi kom afsted. Det småregnede også i formiddagstimerne, og skydækket gjorde også at søen ikke havde meget farve, så alt ialt passede det hele godt sammen.

Den lille kirke nede ved vandet, skal lige besøges en gang mere, nu er den nemlig åben. De allesteds nærværende kinesere gør fotografering af seværdigheder til en noget besværlig omgang. Når den ene er færdig med at tage billeder af den anden med v-formede fingre, skal den anden tage billeder af den første osv. osv.
NZL01597NZL01602

Efter at have strejfet lidt om i nærheden af byen, kører vi op til Mt. John’s Observatorium, der ligger på toppen af  – rigtig gættet, Mt. John. Deroppe er der en nærmest uendelig udsigt 360grader rundt. Mens der solskin de 240 grader er der skyer og regn de resterende 120grader, fantastisk syn.
Der er da også lige en café på toppen, så vi kan få en kop kaffe/chokolade og en sandvich.
Dette kan så indtages med bjerge, søer, bakker, sol og regn lige uden for vinduerne.
NZL01607NZL01609NZL01610NZL01611NZL01622

Resten af turen går med at tøffe rundt i området og bare nyde det hele.
NZL01628
Verden set gennem mine briller!

NZL01630
To søer i forskellige farver lige ved siden af hinanden

NZL01637
Sorte svaner.

NZL01641
Her er verden forlænget med gulvbrædder.

Vi er netop kommet tilbage til værelset efter at have indtaget en efter landets standarder, ganske udmærket middag.

Det er næsten skyfrit, så om lidt skal vi ud og kigge stjerner, så på forhånd siger vi bare

godnat og sov godt
Vibse og Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *