Dag 18 Greymouth til Fox Glacier

 

Det bliver en kort dag på kontoret i dag!

Ved morgenbordet på vores Bed and Breakfast, sidder allerede et andet par, da vi kommer ind. De er søreme også fra Danmark, så vi får en hyggelig snak hen over morgenkaffen og så på vores modersmål. De er på en næsten identisk tur som vores, bare krydret med en uge i Perth først og 4 dage i Sydney bagefter….. pralerøve, vi er overhovedet ikke misundelige.

Det er totalt overskyet i dag, og ifølge vores tyske vært er der kun udsigt til regn i dag, så vi må hellere komme afsted inden det begynder.

Byen Hokitika er et centrum for New Zealandsk Jade, og de har nogle butikker med masser af jadeting, som Vibse har glædet sig til at besøge. Da det er national helligdag i dag, frygtede hun for at der var lukket i dag, men frygten var heldigvis ubegrundet. En times tid gik der så med at kigge og udvælge noget fra montrene, og så kunne vi også lige nå at proviantere i supermarkedet, som heldigvis også havde åbent.
NZL00971NZL00972NZL00974

Hokitika Gorge ligger ca 35 km. ind i landet fra hovedvejen, og der skal vi ind. På trods af dårligt vejr, er det virkelig de 70 ekstra km. værd, da vandet her har en helt ekseptionel farve. Der nu gået hul på skyerne, og regnen tager lige så stille til.
NZL00990NZL00992NZL00994

På vejen videre skal vi finde et sted og spise vores indkøbte grillede kylling og ciabattabrød. På grund af regnen leder vi efter et overdækket picnic sted. Vi ender med at køre ind i en skov, hvor vi kommer til en sø med en naturcampingplads. Der er et overdækket udekøkken, hvor vi i tørvejr kan indtage vores medbragte fugl.
NZL00995

Jeg er ked af at sige det, men herfra sker der ikke en sk.. mere, regnen bare siler ned i ét væk, hvilket den stadig gør her kl. halv elleve om aftenen.
NZL00996NZL00997
Eftermiddagen og aftenen går med at se Xfactor, Rising og mor, Bonderøven og en netflixfilm i kategorien Å+.

Så vi håber virkelig på bedre vejr i morgen, men indtil da

godnat og sov godt
Vibse og Michael

2 comments to Dag 18 Greymouth til Fox Glacier

  1. Christina siger:

    Fedt Jadebutikken var åben. Lyder til I trods vejret har haft en skøn dag.
    Fat pip i pizzas

  2. Michael siger:

    Vi fik nu ingen pizza der men vi kom til at tænke på en vi kender, der engang blev kaldt Pipi ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *