14. August 2014 Lake Crescent til Lake Quinault

_MG_5811

I dag startede vi efter morgenmaden med en rask lille gåtur på 5km. Vi skulle nemlig lige se Marymere fall inden afgang. Turen indtil vandfaldet gik gennem regnskoven med de mosbelagte træer og bregnerne i bunden, en strabadserende tur der dog var det hele værd, fantastisk vandfald.
_MG_5830
_MG_5839

Næste punkt på dagen  var kun 30 km. væk nemlig Sol Duc Hot Springs, hvor hot spring viste sig at være nogle svømmebassiner med varmt vand, som vi dog ikke benyttede os af. Et nyt vandfald lokkede, og denne gang kunne vi nøjes med en gåtur på 3 km.  Denne gang havde vi vores hyr med en flok kinesere, som selv om vi prøvede både at gå i forvejen eller vente så de kom foran, så formåede de at være i nærheden hele tiden. Det er komplet umuligt at videofilme med sådan nogle skabninger tæt på, de snakker uafbrudt højt og i munden på hinanden, så lydsporet til filmen bliver totalt massakreret. Denne gang betragter man vandfaldet fra oven, og igen er det fantastisk flot.

_MG_5860

Den sidste ting vi skal nå i dag er Hoh Rain forrest, hvor det efter sigende regner mere end 300 dage om året. I dag er ingen undtagelse, men heldigvis er det kun støvregn, så det kan ikke ødelægge oplevelsen. Det er en 2 km. vandretur i gennem den rene troldeskov, mos’en hænger i lange tråde fra træernes grene, væltede og halvrådne træer ligger overalt, det er bare så flot og samtidig uhyggeligt. Alt i alt kan jeg godt forstå hvis i synes at det lyder lidt ensformigt, men det er ingenlunde tilfældet, og den ene wauv oplevelse efter den anden dukker bare op, så kameraet er lige ved at løbe varmt.

_MG_5890

_MG_5904
_MG_5917

Klokken 19 er vi fremme ved Lake Quinault Lodge, hvor vi kan checke in på vores værelse. Et lækkert rum i grimgrøn og fesentbrune nuancer, med garderobe i badeværelset og håndvask i stuen, en storslået udsigt til en tagflade og en skorsten, alt sammen lullet ind i lyden fra et ventilationsanlæg, der får den konstante brummen i en flyvemaskine til at minde om fuglekvidder. Hvis vi finder noget at brokke os over skal vi nok lade jer det vide ;-).
_MG_5931

En hel dag uden noget at spise, så vi søger hurtigt mod restauranten, hvor vi får et bord ved vinduet med udsigt over søen. Maden er også meget fin, og betjeningen i top ( kom ikke og sig at vi er negative).

Efter middagen kan vi stadig lige nå at fotografere lidt udenfor inden det bliver mørkt. Det er faktisk et meget hyggeligt gammelt sted, og der er gæster allevegne der hygger sig, nogle ved et lejrbål og andre sidder bare og nyder det i de dertil indrettede havestole.
_MG_5934
_MG_5946

Nu er det snart sengetid, så

godnat og sov godt
Vibse og Michael

This entry was posted in USA.

2 comments to 14. August 2014 Lake Crescent til Lake Quinault

  1. Mariann siger:

    Hej – hvor er det skønne billeder – sikke farver.

    Jeg har set lidt der ligner i Everglades.

    Dejligt at se fru Timm også er med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *