Dag 6, Ha Long Bay

Der er morgenmad kl. 7, så gæt hvad tid vækkeuret ringede (og det kalder man ferieSmiley). Efter morgenmaden sejler vi videre mod en hule vi skal ind og se, og for første gang her i Vietnam skinner solen – hurraaaaa.

Fremme ved hulen skal man op af en hel del trapper for at komme til indgangen, og så går det ellers nedad igen inde i hulen – en hulens bunke trappetrin er hvad der er ja. en af vores medturister fortæller at der er over 700 trin, jeg ved dog ikke om han har talt dem eller fået det fortalt, så her er tale om et ubekræftet rygte.
Hulen er da mægtig fin, men i forhold til hvad vi har set andre steder ikke imponerende, men vi fik da varmen – dryp dryp.

_MG_3483

_MG_3501
Flot udsigt lige uden for hulen, specielt i venstre sideSmiley, der har det varmt

Efter hulebesøget går det mod havnen, og vi skal checke ud af værelset, da vores anden dag i bugten skal foregå med et andet skib. de øvrige gæster ombord skal alle af i havnen og får derfor serveret frokost, mens vi bare kan slikke sol på soldækket imens, så får vi frokost på det næste skib.

_MG_3511

På det nye skib er vores værelse en lille smule større, og har vinduer til begge sider. Der er lidt bøvl med myndighederne som vil inspicere alle skibe inden de får lov at sejle ud i bugten, så vi bliver forsinket 1 time til halvanden. efter et par timers sejlads kommer vi til en fiskerlandsby vi skal besøge. Det er en flydende by, da alle husene er bygget på pontoner. Her lever 250 mennesker af at fiske og dyrke perleøsters. Vi bliver roet rundt i hele landsbyen af en gammel spinkel kvinde, som på trods af at vi er 6 personer ombord og turen tager knap en time, ikke stønner en eneste gang. Prisen for denne tur = 1 dollar pr. person.

_MG_3540

Vi sejler nu hen til det sted hvor vi skal overnatte. Inden vi skal spise aftensmad er der kokkeskole, og her lærer vi at rulle en forårsrulle, spændende!

Aftensmaden når ikke helt gårsdagens højde, men vi bliver da mætte. Midt under måltidet går alt lyset pludselig ud, og der bliver helt stille…… ind kommer to “happy birthday” syngende besætningsmedlemmer med hver sin udhulede ananas med lys i. En af de andre gæster har fødselsdag og et spansk par er på honeymoon, så de får en frugtlampe hver og alle klapper.

Det var så den dag, og nu skal vi til køjs, så vi siger

godnat og sov godt

This entry was posted in Vietnam.

One comment to Dag 6, Ha Long Bay

  1. Linda Timm siger:

    Mmm…i må da gerne lave de der forårsruller når i kommer hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *