Dag 13, Williams, Route 66, Hoover Dam, Las Vegas

I dag skulle vi så til spillebulebyen Las Vegas, men undervejs ville vi da gerne lige se lidt til Route 66 som jo så mange snakker om. Det er en opgave for en detektiv, da meget af den ikke eksisterer mere og en del af det der eksisterer bare er en landevej, vi finder dog et sjovt lille sted der hedder Seligman hvor der stadig er noget af det gamle tilbage. Jeg tror nu nok at man kan fastslå et det der er der er udelukkende for turisternes skyld, men sjovt alligevel. Jeg får da også lige købt et par t-shirts med route 66 på så man kan se at jeg har været her, og Vibse fik sig et lille skilt til at sætte i nøgleringen, så har hun jo også været der.

IMG_3801IMG_3837IMG_3838

Næste stop på turen er Hoover dæmningen, her er sikkerheden helt i top, camperen bliver checket både udvendig og indvendig før vi får lov til at køre ind på den. Vi kan godt mærke at vi nærmer os ørkenen for nu er temperaturen ved at være oppe i nærheden af de 30grader. Sikke et bygningsværk, det er godt nok lidt af en betonklods de har bygget her. Det er fantastisk at tænke på at den er bygget i 1931-1935. Den kæmpestore motorvejsbro som løber lige ved siden af er også bygget for vist nok lige så længe siden, ufatteligt at det kunne lade sig gøre. efter at have gået frem og tilbage over dæmningen slutter vi af med at køre op til en Pplads, hvorfra vi kan gå op på motorvejsbroen og se det hele sådan lidt fra oven, som alle herovre siger “awesome”.

IMG_3856IMG_3887

Nu er der så bare de sidste 50-60km. til Las vegas, desværre er det igen meget diset for man kan egentlig se byen meget langt udefra, det er så bare svært når det er diset. Nu er jeg glad for min GPS for hold da op hvor er der mange spor på motorvejen og der flettes ind og ud i en uendelighed, men med GPS går det som en leg og vi kører lige til campingpladsen, som faktisk bare er en kæmpestor parkeringsplads bare med strøm og vand ved alle pladserne.

Efter at være kommet på plads og i orden gør vi klar til en tur i byen, jeg spørger lige naboen om han mener det bliver koldt om aftenen så vi skal have varmt tøj med, jeg spørger selvfølgelig på engelsk, hvorefter han svarer på jysk, mig kan du sgu bare tale dansk til. Her rejser man til den anden ende af verden og så er naboen danskForvirret smiley. Han mener i øvrigt ikke at det er nødvendigt med varmt tøj, og han har ret.

20110416-IMG_1277

Vi bor kun ca. 2-300m. fra The Strip(hovedgaden), så der går vi hen, og starter en vandring så lang, den hovedgade må da være en af verdens længste pyha. vi kommer forbi alle de kendte hoteller som Venetian, det er dem med en kopi af venedig, Ceasars palace, Bellagio, Treasure Island og mange flere. Man kan ikke gå 5m. uden at der er nogen der prøver at give dig en rabatkupon til enten et Casino eller en letlevende dame, det er lidt træls. Det lykkes at finde et sted at spise, lige over for Bellagio, så kan vi jo nyde deres springvand imens. Vi er blevet lidt trætte af at gå så vi køber en busbillet der virker i 24 timer, så har vi jo også til i morgen, men det lykkes os da lige at tage en forkert bus, så istedet for at tage et kvarter at komme hjem, tager det 45min.

IMG_1294

Jamen så siger jeg da bare undskyld at jeg forstyrrede.

Vibse og Michael

This entry was posted in USA.

One comment to Dag 13, Williams, Route 66, Hoover Dam, Las Vegas

  1. charlotte hammerskov siger:

    Kære Michael og Vibse

    Nu er den gal igen.

    Jeg læser med længsel at i har haft en dejlig varm lørdag, mødt nogle jyder og set en masse dejligt.

    Men jeg mangler ligesom idag. Det er søndag og dagen er næsten over.
    Hva laver i mon nu.
    Er i ude og spise,det er okey.
    Er i mon allerede igang ved tastaturet.Jeg ved det altså ikke og jeg gider ikke gætte mere, men det kan jo osse være at i er blevet trætte i fingerne 🙂 ha ha

    Forsat fed tur.
    Kulotet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *