Dag 11, Zion National Park–Antelope Canyon, Page, Arizona

I dag startede vi så med at skulle tilbage gennem den famøse tunnel. De 15$ vi betalte i går dækkede da heldigvis også tilbageturen. Da vi startede rimeligt tidligt, var der ikke meget trafik, så vi kunne nyde turen ud igennem parken uden nogen der forstyrrede. Vi skulle i dag kun tilbagelægge ca 185km. og ca. halvvejs så vi et skilt der sagde Bakery, juhu tænkte vi og kørte ind. Deres definition på en bager er dog en lidt anden end vores, så udvalget bestod af donuts i 4 forskellige afskygninger, og nogle prefabrikerede Croissenter. Det er alletiders slankekur at være her, jeg har i hvertfald aldrig nogensinde spist så lidt som her.

IMG_3571

Nok om det, vi ankommer til Page i god tid, vi har nemlig hjemmefra bestilt en tur til Antelope Canyon, da det er den eneste mulighed for at se den. Det er Navajo indianerne der ejer og driver stedet. Det er måske også meget godt det samme for for at komme dertil skal man køre ca. 5-6 km. i løst sand, så løst at jeg tror at hvis vi stoppede var vi nok ikke kommet i gang igen.

IMG_3588

Da vi så var fremme, må jeg sige at det var hele turen værd. Man går inde i klipperne i de gange som vandet gennem årtusinder har lavet, og med solen der skinner ind fra oven er der bare de mest fantastiske farver. Der er to ulemper, der er alt for mange mennesker og der er en veritabel sandstorm så munden må holdes lukket og fotoudstyret må ind på maven når det ikke lige bruges. Men alt i alt var det en fantastisk oplevelse som vi ikke ville have været foruden.

IMG_3612

IMG_3674

Efter turen var vi inde på en sportsbar for at få noget at spise, og der viste de gudhjælpemig en champions league kamp mellem Tottenham og Real Madrid, og jeg som troede at de slet ikke gad og se Soccer.

Vores campingplads i dag ligger i Wahweap ved en sø der hedder Lake Powell, det er et område for de rige, der er en stor Marina, og det er ikke småbåde, der ligger der. Jeg har på fornemmelsen at når man tager til Aspen for at stå på ski, så tager man til Lake Powell for at sejle. Her  er ganske smukt selvom bjergene er meget blege i farverne i forhold til alle de andre vi har set.

IMG_3721

og vi sender en særlig hilsen til Kulotte.

Vibse og Michael

This entry was posted in USA.

One comment to Dag 11, Zion National Park–Antelope Canyon, Page, Arizona

  1. charlotte hammerskov siger:

    Kære Vibse og Michael

    Tusind tak fordi at i kom tilbage til tastaturet.

    Jeg har fri idag og er derfor tidlig på.

    Håber at i får endnu en fantastisk dag.

    Knus Kulotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *