Dag 21 Queenstown til Te Anau

 

I dag er det lettere overskyet fra morgenstunden, og turen der ligger foran os er små 200 km. til Te Anau. Der er ikke noget specifikt vi skal se på vejen, men som sædvanlig er det bare superflot det hele. Igen i dag bliver vejret bare bedre og bedre og helt fremme i Te Anau skinner solen lystigt  fra en næsten blå himmel.
NZL01266NZL01269NZL01270

Vi er forholdsvis tidligt fremme, så indtil vi kan komme ind på Motellet benytter vi os af muligheden for at proviantere lidt i det lokale supermarked, og gå en tur i byen.

Motellet ligger lige ud til Lake Te Anau, så vi kan bestemt ikke klage over udsigten fra vores værelse på første sal.
IMG_4460

Efter at vi kom på plads gik vi en tur langs søen, ud til et fugle reservat. Dejlig tur, men de eneste fugle vi så, var de helt almindelige og så nogle enkelte andre men de sad i bur, så ikke den helt store naturoplevelse.
NZL01283NZL01287NZL01291

Klokken 17:45 skulle vi på en tur til Glowworm Caves. Det indebar en sejltur med en katamaranfærge på ca. 45 minutter. Derefter blev vi delt op i grupper på 14 personer og gelejdet ind i hulerne, hvilket indebar at vi skulle bukke os ned til en højde af ca. 1 m. bare for at komme ind. Inde i hulen bruser vandet afsted under os i et øredøvende spektakel, så det er fuldstændig umuligt at høre, hvad guiden siger. Da vi når frem til det sted, hvor de lysende larver er, bliver vi, i mine øjne fuldstændig og urkomisk, bedt om at være stille, jeg mener man kan dårlig nok høre, hvad man selv tænker i den larm, og så skal vi være stille!!!!!.
Flot ser det dog ud, med alle disse små lysende blå prikker i loftet og vi bliver sejlet rundt mens vi kigger på dette blåprikkede loft.

Efter turen rundt i hulen, bliver vi samlet  og får fortalt lidt om hulerne og disse glowworms, meget interessant faktisk, og så er der gratis kaffe til .Winking smile
Sejlturen tilbage er mere direkte  og tager kun en halv time.
Vi måtte ikke fotografere på turen, så derfor er der tomt på de næste linier.

Vi har tidligere på dagen udset os en Italiensk restaurant, så her står den på Pizza inden vi skal hjem og sove, så

godnat og sov godt
Vibse og Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *