24. August 2014 San Francisco til Monterey

Så er tiden kommet, hvor vi skal videre. Mens vi venter på at vores bil bliver kørt frem, får vi øje på en plade i fortovet foran hotellet. Den har en inskription der fortæller om en legendarisk dørmand der har haft tjansen i over 30 år, Tom Sweeney hedder han. Mens vi kigger på denne plade, kommer vores rødklædte ven hen og fortæller at Tom Sweeney, det er ham og pladen er gammel for nu har han været der i over 40 år. Det er da imponerende at man kan stå det samme sted iført klovnekostume i over 40 år, hold da op siger jeg bare. _MG_7156
_MG_7155

Hurra igen for GPS’en som bringer os sikkert ud af byen, og ud på highway 1 igen, som dog noget skuffende viser sig at være motorvej på mere end halvdelen af dagens etape. Indimellem var der dog stykker med landevej, hvor kysten kunne ses, og hvor der var mulighed for at stoppe og tage billeder. Vibse har hele tiden snakket om at hun gerne ville se pelikaner, det ønske blev så opfyldt i store mængder i dag. Store kolonier holdt til på klipperne der lå lidt ude i vandet, så med 200mm’eren på kameraet og telen zoomet helt ind på video’en blev der filmet pelikaner til den store guldmedalje, og også lige en enkelt surfer.
_MG_7162
_MG_7163 
_MG_7204
_MG_7247
_MG_7198

Hotellet i Monterey viser sig at ligge lige i vandkanten, så stor er skuffelsen da vores værelse ligger på den forkerte side af huset med udsigt til motorvejen. Mod merbetaling lykkes det at blive opgraderet til et værelse med havudsigt, og det er ikk’ så ringe.
_MG_7265

Efter at vi har checket ind og nydt udsigten lidt, starter vi bilen og kører ind til byen. Vi skal ind og bestille plads til en Whale-watching i morgen.
Der er et rigtigt hyggeligt havnemiljø, med en mole fyldt med restauranter og souvenirbutikker, så her tøffer vi da lige rundt i nogle timer. Crepes of Brittany hedder et af stederne, og Vibse kan helst ikke gå forbi sådan et sted, uden at fortære en pandekage, så det skal da lige prøves. En stor pandekage fyldt med is, jordbær, flødeskum og hasselnøddeflager bliver det til, og det var en godbid der ville noget, det smagte fantastisk.
_MG_7283
_MG_7285

Vi får da også lige lidt aftensmad på molen, inden vi igen starter bilen og kører hjem til hotellet. Her er vi lige i tide til at opleve en solnedgang over havet, som igen får kameraet frem.
_MG_7288

Vi har lige set TVavisen med sport og vejrudsigt, og det ser jo ikke for godt ud med det vejr……. for jer altså 😉

godnat og sov godt
Vibse og Michael

This entry was posted in USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *