17. August 2014 Portland til Crater Lake

Vi skal køre langt i dag, så vi står tidligt op, springer morgenmaden over og checker ud ved 7tiden, og så er det ellers bare derudaf.

Det meste af vejen er motorvejskørsel, og derfor ikke anledning til spændende indlæg her på bloggen.

På den sidste del af turen foregår det på landevej, og her er der da lidt at se på, Salt Creek byder på en tur ned over togskinnerne ( vi håber der ikke kommer nogen) og ud på en dæmning med en utrolig udsigt til begge sider. Ude i kanten af dæmningen vokser der brombær, så Vibse får da lige plukket en håndfuld til den videre tur.
_MG_6275
_MG_6280
_MG_6294

Salt Creek Falls, som på trods af navnet ligger adskillige kilometer fra Salt Creek, er et helt utroligt flot vandfald. Desværre for fotograferingen ligger det i skygge, og man får heller ikke helt fornemmelsen for hvor højt der er ned.
_MG_6305

Klokken halv tre er vi endelig fremme ved Crater Lake. Igen må vi konstatere at vejret ikke er helt med os, det er helt overskyet og sceneriet er derfor noget farveløst, men uanset disse mangler er det bare fantastisk alligevel at stå på kanten af denne gamle vulkan. Det ser ikke umiddelbart kæmpestort ud, men det er det, der sejler en turbåd på søen og man kan kun lige få øje på den, man kan snildt se det hele på en gang, men der er altså en 53 km. køretur rundt.
_MG_6380
_MG_6381
_MG_6414
Det er lige en køretur for både Christina og Linda, der er nemlig ikke noget autoværn nogen steder, og mange steder går det flere hundrede meter lodret ned 10 cm. fra vejkanten. Der går heldigvis ikke lang tid før skyerne begynder at forsvinde og det hele ser meget bedre ud. der er mange udkigssteder på vejen rundt og vi skal da ind på næsten allesammen så vi ikke går glip af noget. Der er også en afstikker den modsatte vej, altså væk fra søen, på ca. 10 km. ind til et sted hvor der hedder “Pinnacles”. Det er nogle høje formationer af vulkansk aske, som vind og vejr har gjort til en utrolig kæmpeskulptur man bare skal se.

Da vi efter 4½time er nået hele vejen rundt, kan vi køre de sidste 40 km. til dagens “Hotel” Diamond Lake Lodge, som lyder flot, men som intet har med virkeligheden at gøre, men hvad, vi skal jo bare sove.
_MG_6431

og apropos sove, så

godnat og sov godt
Vibse og Michael

This entry was posted in USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *