Dag 1, 2 og 3

Så kom vi afsted, vi var så heldige, at Jesper havde tid til at køre os i lufthavnen, så vi sparede en tur med S-tog og Metro med 4 kufferter. Herfra var det så bare kedelig flyvetur i det uendelige……. 24 timer er virkelig lang tid i en flyver.

Der skal lige uddeles lidt point for mens Singapore Airlines bare var super = 5 ud af 5 stjerner, her var faktisk god benplads, og uafbrudt servering af alt muligt.
IMG_2317

så kan der kun blive til 3 ud af 5 stjerner til Air New Zealand, der stod for strækningen mellem Singapore og Auckland, her var der ingen benplads og ingen servering ud over måltiderne.

Sikke en velkomst til New Zealand, Det pisregner og stormer en halv pelikan. Da vi lettere gennemblødte får taget plads i vores bil, en Toyota Camry, må vi tage brugerhåndbogen i brug for at finde ud af at deaktivere parkeringsbremsen. Nu skal vi så i mørke, i venstre side af vejen ( masser af rundkørsler) og med vejene fyldt med grene, som er blæst af træerne finde vores hotel. Det lykkes, og vi er fremme ca. ved 2tiden, så skal der soves zzzzzzzzzz.

Søndag er vi tidligt vågne, og går efter morgentoilletten ned til byen og får en fortrinlig morgenmad lige ved siden af SkyTower.
IMG_2344
Solen er kommet frem i dag og det blæser stadig, men slet ikke som i går. Efter morgenmaden tager vi en tur op i Skytower for at nyde udsigten over byen. Udsigten er fantastisk, man kan virkelig se langt, pludselig kommer en manden flyvende gennem luften lige uden for vinduet, han er hoppet de 192m der er ned til vejen….. heldigvis sidder der en elastik fast i ham, så der sker ikke noget Winking smile.

Resten af dagen går med Hop On Hop Off bussen rundt til de forskellige “seværdigheder”, men som vi snakker om nogle gange i løbet af dagen “hvis man ikke har så meget at sælge, må man sælge det man har”.
Turen slutter ved en plads foran rådhuset, og her er der gang i den, der er kunstigt græs på og folk ligger i liggestole, der danses flere steder til gammeldags musik, og spilles bordfodbold med levende mennesker som spillerne, der bliver virkelig hygget igennem.
IMG_2474IMG_2476
Herfra går vi ned gennem Queen Street til havnefronten, hvor vi får vores aftensmad, og så er det ellers hjem i seng.

God nat og sov godt
Vibse og Michael

3 comments to Dag 1, 2 og 3

  1. Linda siger:

    Dejligt at se at vejret var med jer trods udsigten da i ankom! Og mor, du skal lige øve dig lidt med de selfies der (ja, jeg er stolt af dig alligevel 🙂 ) men se lige at få glasset lidt væk så man rent faktisk kan se dit ansigt 😛

  2. Asger straarup siger:

    Det var en god start
    Glæder mig til at læse mere
    Hilsen Asger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *